Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar

BLÄÄÄ!

Usch just nu gör jag något som bara är helt enkelt BLÄÄÄ och SPYYY!
Nate är van vid att jag ligger brevid honom och nattar honom, men han har blivit så himla bekväm av sig att
varje gång han vaknar till lite så börjar han gråta och då måste jag lägga mig brevid för att han ska somna om.
Nu på senaste har han vaknat så fort jag går bort därifrån så han har vaknat var 5minut och jag har fått springa där inne med välling var 5 minut och lägga mig. Det har verkligen tärt på mina krafter och jag och jonas har inte fått någon tid tillsammans så nu ikväll orkade jag inte mer så nu sitter jag och jonas här ute i soffan och nate skriker inne i sovrummet och vi går in var 5 minut och lägger honom ner för vi kör den där 5minuters metoden. Nu är det fags att gå in till honom.
*1 timme senare*'
När jag gick in till nate innan så hostade han så himla mycket för han har haft hosta i nästan ett halvår och fått olika hostmediciner men inget har hjälpt, nu då jag gick in var det som det brukade fast lite värre och han hostar så mycket så han klöks sen precis när jag ska ge honom tutten så bara spyr han sån riktigt kastspya så det flyger hur långt som helst och bara sprutar ur munnen och han spyr flera gånger om, jag får panik och skiker på Jonas och han bara flyger in i rummet och upp med nate i famnen och då spyr han igen och usch allt var bara kaos... När nate lugnat ner sig lite och inte spyr mer klär vi av honom och badar honom. Vi ska ringa läkaren imorgon för så här går inte att ha det, han ska inte behöva hosta så mycket att han spyr av det. Jag är så orolig att han har astma för 2 av mina syskon har det och dom behöver ta medicin 2 gånger om dagen och det är inte så kul. Visst så brukar det oftast växa bort men det dröjer ju ganska många år. Men nu tänker jag säga till läkaren att göra något för vi har varit där hur många gånger som helst och det enda dom gör är att byta hostmedicin men inget har hittills hjälpt. Så nu är nate fortfarande vaken, nu mår han bra och springer omkring och jagar bollen. Han har fått i sig både fruktpure och yoggi så nu är han inte lika tom i magen för han tömde verkligen sig själv på allt.  Stackars min pojk!
-
9.15 imorgon bitti ska jag på arbetsintervjuv hos uniflex! det är om en fast heltidstjänst så jag hoppas verkligen på detta nu! Då börjar jag i augusti på utbildningen i 2 månader med fullbetalning och sen 6 mån provanställning. Det hade varit perfekt för då kan jag ändå sommarjobba på smedängen som undersköterska och sen veta att hösten är klar liksom och inte behöva oroa sig för jobb i höst:). Och då hinner jag få lite meriter från sommarjobbet också. Behöver ha lite mer i bagaget när jag söker jobb känns det som. Jag vet att jag är duktig på det mesta men har man inga referenser och meriter är det svårt att övertyga någon som tittar på ett cv eftersom man inte träffar personen fören efter dom läst cvt och då är man redan bortvald:P så är så förvånad att dom ens ringde från uniflex, vem skulle inte vilja ha ett fast jobb på telenor(jag tror till 99% att det är telenor) + att det är så svårt att få jobb nu förtiden så är glad över vilket jobb som helst just nu:)
SKa försöka natta lillen nu!

CIAO

Min älskade lilla apa <3

!

Jag & Nate är bäst.

      Du & Jag mot världen <3


Min lilla Natis har varit så himla ledsen i 3 dygn och inte sovit middag utan att vakna och inte sovit riktigt på natten utan bara legat och gråtit i sömnen nästa bokstavligen hela natten! Har tyckt så synd om honom, har försökt med allt men inget funkat och han har haft pyttelite feber men inte tillräckligt för att ge panodil men jag gav panodil en kväll för att se om det hjälpte vilket det gjorde en stund. Helt plötsligt var febern borta och då började jag ana vem som är boven i dramat. Jag tittade i hans mun och precis som jag anade hade en tand ploppat upp där nere till höger om mitten tänderna så nu när den väl kommit upp har det blivit lite bättre.  Idag har jag och nate varit hemma hos min mamma hela dagen medans jonas har varit med sina killpolare och skejtat. Nate var så himla trött så han däckade halv 7 i bilen på väg hem. Sen dess har han sovit som en stock, ÄNTLIGEN! Hehe.
Nu ska vi kolla på tv och mysa jag och jonte.
CIAO!

My Love.

Ligger i soffan med datorn och kan inte sluta tänka på Nate min älskade lilla "bebis" när han var nyfödd, den lukten! Jag har älskat att känna hans doft sen första sekund! När jag går in på kvällen när han sover och jag ger honom välling lutar jag mig nästan alltid ner i sängen för att känna hans doft. Han är så himla härlig min pojk, idag var vi ute hela dagen och han har nästan helt slutat sitta i vagnen eller jo om vi ska gå långt så gör han ju det annars går han ganska långt själv men han håller såklart någon av oss i händerna. Jag blir tårögd när jag tänker på honom för han är så himla underbar och bäst! Vi har nog fasen fått världens bästa son och det är säkert något alla föräldrar säger men detta är sant alltså. Om ni skulle träffa honom skulle ni veta vad jag pratar om. Det finns ingen gladare pojk än min. Han är my love! Min älskling, mitt liv, mitt allt! Och det bästa av allt är att han är MIN son!:D hehe. Jag älskar honom mest av allt i hela universum! Alla som är mammor vet vilken kärlek jag pratar om och att den inte går att beskriva!

CIAO!


Jobb jobb jobb... Suck...

Jag vill så himla gärna jobba! Det är det jag tänker på mest just nu, jobb. Att få en fast tjänst nu skulle vara min dröm. Då skulle kanske min familj komma på fötter igen, eller åtminstone bättre än vi har det nu. Vet inte om ni haft det lika dant, men att inte ha en enda krona när det är 15 dagar tills man får pengar är inte bra. Inte kul alls, har inte en aning om hur vi ska lösa det nu. Känns som jag redan varit en jävla börda för allt och alla redan så jag vill inte fråga någon om hjälp. Jag svälter nästan hellre just nu, bara Nate har mat så överlever jag och jonas på ett eller annat sätt. Men det är inte bra för kroppen att må så här psy/fys.. Det känns som jag äter relativt okej med tydligen inte för vågen säger en annan sak.
Nu lämnar vi det tråkiga ämnet. Jag har sökt jobb på Telenor nu, eller rättare sagt en vän till mig har jobbat där i 3 år så hon har pratat med sin chef nu som ska kolla mitt cv! Jag hoppas verkligen han ringer, för även om jag har sommarjobb är det ju faktiskt bara över sommaren. Om jag skulle få en tjänst där är det ju tusen gånger bättre för det är ju isf en heltids tjänst eller deltid men det är iaf fast tjänst. Inte nått jävla skit månadskontrakt som vi hade på Aditro, dom var så fula och väntade till månadens slut när vi inte hade skrivit på kontraktet för nästa månad och då avskedade dom oss så dom skulle slippa betala ut alla timmar vi skulle fått betalt för om vi hade skrivit på. Vi fick för 17 TIMMAR! Haha skrattretande, och dom fick vi endast för dom har avtal med facket. Helt sjukt att dom får hålla på så, men jag tror folk märkt vilket skit företag det är eftersom mååånga som jobbat där slutat eller bytt över till något annat företag som gör liknande saker ex telenor. Idag har jag varit på arbetsförmedlingen på bas möte i 2 timmar, SUCK! Jätte tråkigt men jag lärde mig lite faktiskt om deras hemsida, visste inte att dom hade så mycket och avancerat. Så det ska jag helt klart kolla på och hänga med i och kolla vilka jobb dom lagt ut. Jahapp nu säger jag faktiskt godnatt, klockan är 11 och jag ska upp tiiidigt imorgon på ännu mer möten hiihii^^

CIAAO!


RSS 2.0