Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar

Skor & 1 årskalas.


Dom är mörkare IRL.


ME LOVE! Kolla inte på mitt ansikte på bilden:P De är skorna ni ska kolla på!
Fick inte till någon riktigt bra bild, men nu har ni någon idee om hur dom ser ut:)
Mycket snyggare irl:)


Nate finklädd när vi ska ha hans 1års kalas:)


Fick ännu mer presenter av Farmor & Farfar. (Jonas Nate och Farmor)


Nate och sin 1års tårta:)


Han fick en tårtbit och äta med händerna:) Himla gott tyckte han.
Han åt så mycket kakor och tårta så det var inte så roligt att byta blöja
på honom sen:P Hehe. Jag avrundar med den bilden. Kan ladda upp mer sen.
CIAO!

I Löve Shoes<3

Skor skor skor skor skor skor, det är allt jag kan tänka på. Nu när det börjar bli så fint väder vill man ju ha läckra skor.
Hade på mig mina fina nya skor idag, det är ett par höga öppna klackarskor som är sjuuukt sexiga (tycker jag) :D.
LOVE IT! Köpte dom på deichmann , helt sjuk bra butik. Dom dyraste skorna kostar typ 229 kr . Dom har så mycket skor och så billigt. Finns något för alla där. Hittade massor skor jag ville köpa till Nate. Coola skate skor, det får bli en annan gång. Ska lägga in en bild på skorna. dom är faktiskt liiiila:D haha. Aldrig haft lila skor innan. Men dom är inte utstickande lila utan möörk mörk lila så det är skit snyggt. UHHH! Länge sen jag älskade ett par skor så hårt!
Har inte uppdaterat bloggen på ett par dagar för det är så mycket i mitt liv nu känns det som fast det är egentligen ingenting. Fast har man barn så blir det mycket, jag försöker ju vara ute med honom hela dagarna så jag är ju aldrig inne. Mer än på kvällarna och då är jag så himla trött.
Var på BVC idag med nate, försov mig som vanligt och skulle vara där vid 10.20 och det var precis så jag hann. Jonas glömde väcka mig men det gick bra i slutändan. Hos karin(sköterskan) gick allt bra. Det var läkar besök också så det var med en läkare som tittade på Nate. Han väger nu 10 kilo och 300gram tror jag det var. Min lilla tjockis. Sen var han 76cm lång. Vi har varit så mycket hos läkaren på sistone så direkt när han skulle kolla i öronen och munnen började nate streta emot för varje gång vi har varit hos läkaren gör dom det, så jag måste sitta och hålla fast nate och det är fan det värsta jag vet. Allt var iaf jätte bra. Det var sprutdags igen också. Jag svettas lika mycket varje gång han ska få spruta, nate märker inte ens av det men jag sitter lipfärdig och svettas som en gris. Nu hoppas jag bara att han inte får feber nu när det är så himla fint väder. Det är 25+ med stor sol utan ett enda moln på himlen så jag var ute imorse i bara linne jeans och mina nya skor. Alla går i shorts och t.shirt nu och det är så härligt att se. Det vi vill helst nu är att åka till GBG och hälsa på min pappa , Bea(hans fru) och mina älskade små bröder axel och arvid. Dom bor i gbg skärgård så ni kan tänka att det är härligt att vara där nu eller. Åka ut med båten och bara ta det lugnt och slippa alla problem som man har hemma. Vi ska åka dit om ett par helger har vi täänk och vi längtar ihjäl oss.
ska ladda upp bilder på mina älskade skor, och jag vet mina fötter ser skit vita ut för jonas tog med blixt och dom är inte så vita dom är faktiskt ganska bruna nu:)
Nate ligger och sover middag så nu ska jag sätta mig på balkongen en stund i värmen:D
CIAAAAO!

Operation och bebisdepp...

Opererades i torsdags... En riiiiktigt efterlängtad sådan ! NOOOT!..
Jag har haft en dålig tand som dom var tvugna att ta ut, och det visade sig inte vara så enkelt att bara dra ut.
Så dom fick öppna upp inne i munnen och skära bort slemhinnan och skära bort en bit av käkbenet för att få ut den, så ni kanske förstår hur ont det gör om man har hela käften full med stygn, inuti munnen liksom. INTE skönt! Så går just nu på smärtstillande och antibiotika. Har även lite feber pga det. Guu va pinsamt det var innan operationen som jag kommer i¨håg nu, jag fick lugnande en timme innan och när det väl var dags var jag såå hiiimla snurrig så jag bara kom in och började garva och de..  Fan de tyckte ja var pinsamt nu i efterhand. ..
---

Sitter just nu i soffan och blev lite halv depp, satt och läste Li's blogg (newliborn.blogg.se) och hon är gravid i typ 5 månaden eller något. Så fort jag ser hennes mage saknar jag min dunder mage så sjukt mycket. Jag hade en sån underbar graviditet, jag vill ha en till NU! På direkten.. MEN nej oroa er inte det kommer inte hända, hur mycket jag än vill
är jag tillräckligt klipsk att fatta att jag absolut inte kan, men satan vad jag längtar tillbaka till dagen då jag födde, när jag fick upp min lilla pojk på magen och blev kär på direkten. Han är min livs kärlek och jag skulle vilja så återuppleva dagarna när han var nyfödd. Minns när han låg här hemma i lilla vaggan och bara tittade. Vi hade den i vardagsrummet så jag ställde den brevid soffan så låg jag och bara tittade på honom och pratade med honom. Han har ju alltid varit en sån snäll bebis, än idag är han det. Han är alltid glad och snäll(på sistone har han iof blivit fruktansvärt busig men de är bara kul).  Jag är så himla avvis på Li just nu, iof hon kanske inte haft den lättaste graviditet men ändå hon är iaf gravid. FAST jag har kommit på att även om jag inte är gravid så kommer jag ju snart vara runt en liten bebbe, när li föder kommer ju jag vara den som får allt de roliga och hon får byta blöja och göra allt sånt. Och jag får bara sitta och hålla å gosa. Så det är posetivt, men jag vill inte att de ska dröja yttligare 3 mån tills hon ska föda, jag vill ha hennes bebbe här nuuu! Li för fan se till att föda nu..;) Nee du får vänta tills de är dags för inte vill vi få för tidigt född så kom ihåg att inte bära några kassar;) haha.. Och Li förlåt jag har varit så himla dum under din graviditet känns de som men hade jag inte haft barn själv hade jag kunnat lägga 100% på din graviditet men jag har inte så mkt tid nu när man har en 1 åring själv. Jag är så himla lycklig för eran skull och jag kan knappt bärga mig tills den lille kommer ut. Men jag har varit dålig på att visa det, fast det är så jag känner alltså att jag är lycklig för eran skull och önskar att jag kunde träffa magen varje dag och klappa den och vara stöd men du vet att så ser inte verkligheten ut just nu. Men du kan inte förstå hur mycket jag längtar tills bebben kommmeeeer!!!! Då får nate sin efterlängtade kompis eller kanske flickvän;)..
Och sen längtar jag tills  det har gått ett par år och jag känner att vi har tid/ekonomi till att skaffa en till. då ska jag njuta av varje dag av graviditeten och varje sekund av barnet när det är nyfödd, för det går så himla fort. Man hinner knappt blinka så är dom helt plötsligt ett år. Så ta vara på tiden ni som är nyblivna föräldrar. Jag vet att det är svårt för allt är nytt, men för varje mer sekund ni njuter kommer ni bli mycket mer lugna..

Nee nu ska jag gå och säga till Jonas att jag vill skaffa en bebbe nu på direkten!!
GOT YA! Skojjar faktiskt helt ärligt. Jag vet att det är inte så det går till just nu. Det är
min tur att vänta. Och jag vill att bebben ska komma till en värld där den kan ha lugna föräldrar
som har en ekonomi och hus och hela tjofadderittan! Sen blir det ju bara roligare när jag väl blir gravid om
ett par år för då har det varit så efterlängtat. Nu måste jag gå och pussa på min älskade bästa pojke i hela världen.
Tro mig det finns ingen stoltare mamma än mig! Finns inte ett enda barn där ute som är likt Nate, han är så unik och underbar. Finns inte en människa han inte charmat:D
De har han fått från sin mamma;)

CIAAO!                        MIN APA---->

1årsdag.

Nate's 1årsdag var igår (Lördag 18 april). Han har varit sjuk hela veckan och var även sjuk igår :(
Hur kul är det liksom, tyckte så himla synd om honom. Mamma m.familj var här och vi firade Nate men han va inte intresserad av något, inte paketen eller fika. Han fick massor av roliga leksaker av oss och mamma fick han också leksaker och kläder, men nu i efterhand har han lekt jätte mycket med det. Idag var jonas föräldrar här (Nate's farmor och farfar) med en utav hans födelsedagspresenter. Vi ska inte fira han fören nästa helg där ute men dom ville ge en present nu iaf så skulle han få resten nästa helg och idag var han frisk så det var lite roligare att dom kom idag än igår. Dom kom med ett baaaaouta paket som han fick öppna och gissa om han blev glaaad! Det var en bobbycar ( en sån där röd bil som man sitter på och man sparkar med fötterna , har funnits i mååånga år) han har alltid älskat hans kusins bobbycar som han har. Så hela dagen har han suttit på den och lekt. Sen kom min syster hem från min pappa och då hade pappa och hans fru skickat med maaassor av saker till nate, en bilbarnstol :), 2 kartonger med kläder och skor:D Det var så fullt i hans byrå av dom nya kläderna så jag vet inte vad jag ska göra när jag har tvättat och alla hans kläder som han redan hade ska i också:P för inte ett enda plagg mer går i. När vi flyttar till den andra lägenheten har han en egen garderob i sitt rum så då får man plats med allt. Bäst av allt var det maaassor av leksaker, massor av bilar som han älskar så han blev helt till sig. Han blev genast förälskad i ett lego tåg (babylego) men han älskade alla leksaker han fick. Jag är så glad för hans skull nu, för han har haft dåligt med både kläder och leksaker och nu har han överfullt och ja märker hur kul han tycker det är men lite nya leksaker, han var ganska trött på sina gamla.

Så tusen miljoner tack till min älskade pappa och hans ängel till fru , Puss och kram på er <3
---
Igår kväll såg jag äntligen australia och OMG vilken bra film. och guuu va jag lipade:D.. Jag ger den verkligen 10 plus!
Jag skrev ju att twilight var den bästa film ja sett på länge men nu är det faktiskt australia som leder. ! SE DEN om ni inte redan sett den för då ser ni den igen;P
--
Sitter just nu och tittar på fredrik & filip , det är premiär på deras nya program. Blir intressant!
Får kommentera det senare när jag sett det.

CIAOO!


Doktor besök igen...

Jahapp idag blev det doktor besök med Nate igen. Han har haft feber i nästan en vecka nu och idag har han legat från morgon till kväll i jonas och min famn, så jag kände att det är bäst att kolla upp att. Hans hosta har ju inte blivit något bättre av brikanylen som han fick utskrivet. Det hjälpte dom första dagarna men sen har de inte hjälpt något. Så nu fick han mollipect utskrivet istället. Doktorn som jag var hos nu tyckte det var lustigt att våran husläkare hade skrivit ut brikanyl eftersom han inte har dom besvären i lungorna eller så, så hon fattade varför det inte hjälpt. Nu hoppas vi att detta hjälper istället. Jag hoppas innerligt att han mår bättre imorgon för han har ju sin 1-års dag imorgon. Min lillkille blir 1 år imorgon. Min familj och mysan skulle ju komma hit men det verkar inte bli något av om han är lika dålig som han var idag. Det återstår att se imorgon. Jag och jonas är friska nu i alla fall vilket är skönt så nu vid klockan 10 hehe ska jag ställa mig och laga en riktig middag för varken jag eller jonas har ätit middag på 5 dagar typ. Nu ska jag gå o börja med maaten:D

Håll tummarna för att min lill kiiis är frisk imorgon! Iaf lite bättre än idag!

CIAO!

Sjuk sjukare sjukast!

Tänkte bara säga varför jag inte skrivit på ett par dagar, både jonas och nate ligger typ döds sjuka här hemma i jätte hög feber så har inte haft tid.
Så jag skriver så fort dom blivit friska och då ska ja berätta om min roliga utekväll i fredags (10/4)

CIAOOO!

19 år

Jaha då var man 19 år. Jag älskar redan att vara 19, tycker det är perfekt ålder. Tycker det är sexig ålder:D haha. Gillar ordet nitton och gillar talet så det är väl bra att man är 19 då:). Fick en underbar dag tillslut iaf. Vaknade på morgonen efter en skööön och efterlängtad sovmorgon då kom jonas in och grattad mig och när jag klätt på mig kom jag ut och då haade han och Nate blåst upp jätte mycket balloger hela morgoonen. Sånna ballonger man kan göra djur och sånt av hade dom gjort massa saker av och hängt upp. Det var riktigt mysig start på dagen. Vi åt frukost och bara tog tid för oss 3 på morgonen, sen när nate sov middag åkte jonas för att hjälpa en kompis och jag gjorde mig iordning. När nate vaknade efter tuppluren så gick han å jag och handlade kakor och dricka till kalaset men vi gick även en långrunda och gungade och så han fick gå själv också. Sen kom mamma med familj och min syrra med familj så vi blev ett par stycken här hemma och då blev det tårta och fika och presenter. Det blev pengar (som var vääldigt behövligt) sen ljusstakar som jag velat ha och ljus och lite andra mysiga saker och presentkort på ikea. Så jag är jätte nöjd och tacksam över allting:)
Nate däckade vid halv 8 och sen dess har jag och jonas myst och jag har suttit här. Han är iväg och handlar mcdonalds som vi ska käka för inte hunnit äta idag. Så vi får skämma bort oss lite ikväll:)
--

Imorgon ska jag festa järnet med mysan. Blir förfest hos hennes pappa place sen ut i nattlivet med lite folk.
Imorgon blir premiär för en fylla för mig för det var säkert 2 år sen jag drack så jag kände av det. Så imorgon
ska det bli topppen!
Mysan och jag vettu, kan inte bli bättre:D
Skriver mer imorgon och laddar upp bilder från idag, och skriver väll om imorgon på lördag och ev laddar upp bilder om jag tar med mig kameran.

CIAO!

Jahapp 19år imorgon.

19årsdagen är imorgon då. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, blir en födelsedag som ingen annan. En födelsedag utan nånting, för utan pengar kan man inte göra något. Mamma och göran med familj kommer in på kvällen med lite tårta som tur är. Annars hade jag inte firat den nånting. Vi har tyvärr så dåligt med pengar så vi kan inte göra något alls. Mina födelsedagspengar får gå till mat till familjen. Egentligen skulle det gått till lite nya saker på ikea, så det är tråkigt men familjen är viktigare så det är inget att hänga läpp över. Jag brukar inte vara sån som hakar upp mig på saker utan brukar försöka se det posetivt och försöka kolla frammåt. Men just idag orkar jag inte det. Vill som jag skrev i förra inlägget bara lägga mig och sova ett bra tag. Sen när jag vaknar ska det vara sommar och glada tider. Vi får se hur min dag imorgon blir. My skrev nu att hon ville ha med mig ut och festa på fredag, så funderar på att följa med. Får bli alkoholfritt men de kan bli ganska kul i alla fall. Det får vi se då. Har försökt få tag på en kvinna som jag ska prata jobb men hon har varit på tjänstärenden i flera dagar så måste ringa dit på måndag och min mamma skulle hjälpa mig. Är så sugen på ett glas vin, snälla någon kom hit med en vinflaska. Det skulle få mig att må lite bättre.
Deppiga tider just nu.


Ciao

Så himla trött.

Trött på allt just nu. Den enda i hela världen som jag orkar med för tillfället är nate. Han går inte att vara arg på. Men resten av världen är jag trött och arg på. Orkar ingeting just nu. Vill bara krypa ner i sängen och sova läääänge. När jag vaknar vill jag ha ett ordnat stabilt liv som inte är krångel varje dag. Pengar i denna värld strular till allt. Önskar pengar inte existerade. Folk som har pengar vet inte hur lyckligt lottade dom är, för dom vet inte hur det är att sitta 20 dagar innan man får pengar och inte veta vad man ska ta dig till. Jag hatar när folk säger att pengar inte är hela världen, det är just det de är! Utan pengar kan man inte ens leva. Då kan man inte handla mat, bo nånstans eller nått att ha på sig. INGENTING! Utan pengar i denna världen är man ingen, man är en jävla nolla. Jag är en nolla just nu.

4 dagar kvar

Bara 4 dagar kvar till min efterlängtade 19års dag. Iof jag ska inte göra något speciellt men jag längtar bara efter att vara 19. Klockan är halv 12 och jag är dödstrött. Haft en sån rolig dag trots att jonas blivit magsjuk igen! Dagen började med att jonas sprang på toan och var dålig och jag bestämde mig för att jag inte orkade sitta hemma och ta hand om honom och att nate skulle ha tråkigt hela dagen. Utan efter nate sovit tog jag bussen ut till mamma där det var full rulle, min mamma, "pappa", bror, syster var där till en början och nate var helt överlycklig av all uppmärksamhet. Sen kom min andra syster och hennes kille och då käkade vi middag. Under hela dagen där hemma var vi ute också så fort vi fick chansen så var vi ute och lekte på bakgården. Vi gick och kollade på min systers nya FINA bil som jag blev jätte avis på. Dom har flyttat till ett radhus i närheten av mammas hus så vi gick och kollade där hemma också och det var jätte fint. Efter middagen så ville mamma gå ut och gå med Leeza och mig och innan skulle jag gå bort och hälsa på min vän Låtta som bor typ huset brevid och visa upp nate för hennes mamma som velat träffa honom länge. Låttas pojkvän jon var där hemma också så dom busade alla med nate. Det slutade iaf med att jag,mamma,"pappa",min syster, min lillebror,låtta , jon & nate gick en lång runda och hade jääätte trevligt. När vi kom hem så fick jag springa till bussen som jag skulle ta 20 i 9 . Nate var dödstrött på bussen och somnade i min famn. Mysigt:)

Nu måste jag sova, är dödstrött som sagt. En fartfylld härlig dag. Synd att det inte var så bra väder som det varit i dagarna men det var helt okej..
CIAO!

Ticktack.

Tiden bara flyger förbi en. Igår låg jag och krystade för fullt för att få ut en bebis, och idag är det bara ett par veckor tills han fyller 1 år. Nu när det är så fint väder(vilket jag tjatar om jag vet;P) är vi ute hela tiden som jag sagt innan. Nate sitter knappt i vagnen nu, han ska bara gå brevid mig och hålla handen, sen är det ju självklart han som ska bestämma vart vi ska gå och vilket håll(tycker han ja!) haha. Han blir jätte arg om han inte får bestämma, just nu får han väl iof bestämma det mesta. Men han vill gå dit man inte kan, ex idag ville han gå ner i ankdammen och blev jätte sur när han inte fick. Han har ju börjat fatta att det ligger MASSOR av roligt på marken så man hinner ju knappt komma någon meter innan han ska böja sig ner för han hittat nått intressant hehe. Oftast är det roliga stenar han vill äta på, men nu när jag sagt usch och kastat bort stenen innan han stoppat det i munnen så har han fattat vinken så han gör samma sak fast säger inte usch eftersom han inte kan säga sånna ord än. Hans enda ord han kan just nu är Mamma , babba (pappa) och dää (titta/där), dää säger han ju oftas när han pekar.

Nu har jag lagt in lite bilder från när nate går in action .
Så här kommer några bilder:)

Nate går:)
   

Far & son<3                       Haha ser ut som Nate säger något och Jonas lyssnar:)
 


 Nate vid den omnämda ankdammen som han vääägrade lämna!:)

CIaO!

anställningsintervjuv

Shit asså vilket sjuuukt bra väder det varit dom senaste dagarna. Idag kunde man lätt gå utan jacka. Jag gick i en tunika och en tunn långärmad över sen klackstövlar. Det var så varmt att man kunde skippa strumpbyxor och tjocktröja. Har varit ute hela dagen med nate, började min dag med att hoppa direkt i duschen när jag gick upp(efter en skön sovmorgon som min älskade unnade mig) sen gjorde jag mig i ordning och Låtta kom och hämtade mig. Vi åkte hem till henne fast först åkte vi till ica och köpte fika. Hemma hos henne satt vi på hennes terass och fikade i solen. Det var helt vindstilla så det blev stekhett.(SKÖNT med andra ord) så vi satt där och snackade och stekte oss ett tag. Hon skulle åka och rida vid 1 så då började jag vandra mot äldre boendet där jag skulle träffa enhetschefen för anställningsintervjuv om sommar jobb. Gick jätte bra och jag fick jobbet! JIPPII! Hon skulle ringa mina referenser innan jag får ett anställningsbevis så det är ju inte hundra men mina referenser kan inte säga ett ont ord om mig så mycket jag slet så det går nog bra:)
Så idag har jag varit jätte glad. Sen kom Li och hämtade mig så åkte vi hem till mig och hämtade nate och gick ut till skällby ett par timmar och fikade/lekte/klappade djuren och övade på att gå jätte mycket. Li skulle hem sen och äta så jag och nate gick hem en stund. Jonas kom hem efter en liten stund efter ha varit och kollat på hagbloms och då gick vi ut igen, till maxi och handlade lite. När vi kom hem igen gick jonas in och packade upp varorna medans jag och nate gick ut igen och gick en runda. Han fick öva på att gå genom att jag bara gick efter honom. Så han fick välja väg. Det blev en liten runda innan han bara satte sig ner anfådd och orkade inte mer i benen hehe:)
Vi gick hem då och la oss i soffan och myste en liten stund, efter det la vi oss och mös i sängen och han somnade. Mitt lilla änglabarn. Han och jag för alltid!! Finns ingen mer underbar, när han somnat så längtar jag redan till nästa morgon när han vaknar. På morgonen är han som underbarast, efter frukosten. Då är han mätt utvilad och lekasugen.
---  CIAO
You touched my heart you touched my soul
You changed my life and all my goals
And love is blind and that I knew when
My heart was blinded by you
I've kissed your lips and held your head
Shared your dreams and shared your bed
I know you well, I know your smell
I've been addicted to you



 

You makin me high!


Sommar och sol.

Längtar så himla mycket tills sommar och sol kommer. Tills dess har nog Nate lärt sig springa omkring och vara riktigt stabil med gåendet. Jonas och Nate har övat hela morgonen med att gå. Så himla duktig är han. I sommar tänker jag spendera all tid utomhus. Hoppas verkligen det blir bra väder i sommar. På fredag ska jag på anställningsintrevjuv om sommarjobb. Självklart hoppas jag att jag får jobbet annars är det knas. Men ändå blir det segt att spendera nates första riktiga sommar på jobbet och han på dagis. Men när jag väl är ledig vill jag att vi ska åka till Pappa och Bea. Dom bor i Göteborgs skärgård. Då blir det åka båt och bara umgås med familjen. Hela våran lilla familj totalt älskar att vara där. Känns som man kan släppa alla problem här hemma och bara vara. Sen har jag mina små bröder där också, och det är alltid lika roligt att träffa dom eftersom man saknar dom konstant och inte riktigt kan följa deras framgångar. Varje gång vi kommer dit så har dom blivit så stora! Hela min pappa familj är underbar, det vet dom att vi tycker:)
Ja det jag ville ha sagt är att vi längtar så otroligt tills vi ska åka dit i sommar.
P.s Håll tummarna på fredag vid halv 2.

---


Snart kommer lilla mysan, vi ska ut och vandra med Nate. Är ju så fruktansvärt fint väder. Så blir nog ner till skällby där alla barn är , och öva på att gå. My kan ju det där, så får se om hon har magiska händer utomhus också;)
Bilder kommer sen:)

CIAO!

Nate börjat gå! Tack mysan <3

Idag smällde det, jag & mysan lagade mat här hemma efter en runda på stan och maxi. Medans jag fixade de sista med maten innan det bara skulle stå och koka så lekte my med Nate. Helt plötsligt ropar hon på mig och säger kolla, när jag vänder mig om så går han ända från soffan in i köket till mig. Snacka om att jag tappade hakan! Jag har ingen aning om vad my gjorde för vi har försökt i månader, så kommer hon hit och får honom att gå på mindre än 5 min. Så mysan ska ha tusen tack:D, Så nu hela kvällen har han gått runt i hela lägenheten, och nu när han fattat att han kan så släpper han själv och går iväg. Han går ju som en fylle gubbe men ändå ganska stabilt, tillräckligt för att lyckas gå efter bollen och sparka på den. Är så hiiimla stolt! Han är så duktig! Så komiskt att det blev 1 april han gick, men nej detta är inte ett skämt:D.  Laddar upp bilder senare från första stegen, eller första stegen är de inte för de tog han tidigare, men idag är ju första gången har går på riktigtl.

CIAO!

RSS 2.0