Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar

Vår väder!

Underbart väder idag, blev en låååång runda på flera timmar. Först leka på skällby jätte länge och sen gick vi en jätte runda. Det var så himla härligt att kunna ta av sig jackan och gå i tröja. Och nate kunde leka på backen och öva på att gå. Riktigt härlig dag. Har lite bilder, batterierna dog tyvärr så fick inte så många.


Nate är så söt när han kollar barnprogram och sipprar på juice:)


Härlig ute runda

 
 
 Nate Carl Ågren<3

Twilight <3

Lätt den bästa film jag sett på länge, jag vet att det inte är någon jätte ny film. Har velat se den så himla länge. Så nu var det dags! Vi har laddat ner så mycket film dom senaste dagarna eftersom vi uppdaterat oss med en ny bärbar så kopplar vi in den i tvn. Tiwlight var så sjukt bra, älskar den. En riktigt romantik film men som fortfarande är spännande.
Handlar om en tjej som flyttar till sin pappa, han bor i ett litet samhälle på typ 3000 pers. Där börjar hon skolan och blir ganska populär och får mycket kompisar. Sen på skolan finns det ett gäng som ingen annan är med, det är bara det gänget. Dom är jätte bleka, älskar regn och pratar aldrig med någon. Hon blir intresserad i en utav killarna i det gänget och alla säger att hon ska ge upp för alla är typ kära i honom men ingen får honom. Sen börjar dom prata mot alla odds och vänskapen utvecklar sig, och ju mer hon lär känna honom desto mer får hon redo på om honom. Och han är ingen vanlig människa. Nu när jag berättar kan man förknippa filmen med en typisk highschool film men tvärtom, det är det verkligen inte. Handlar inget om skola eller populäritet.
Den filmen rekommenderar jag verkligen.
---
Ciao!

Skit.

I dont wanna be here
i just wanna be with you.



Vin kväll- Bilder (andra bilder också)

 
Nate&Mum.<3

      

Lekplatsen med Jenny & Kevin.


     

Vin kväll- Tog typ bara ego bilder ^^,


     
JenNy<3
    

  

Så som sagt det blev massor av ego bilder. har säkert 200 till:P
 Blev inte så många fylle bilder. Nu ska jag byta blöja på nate!
CIAAO!

Vin kväll

Igår hade jag en fruktansvärt rolig vin kväll med min älskis vän Jenny. Vi Kollade robinsson 2009, åt chips & drack vin.
Bilder blev det många, vi tog säkert 200 bilder haha. Jag skrattade så mycket under kvällen så tillslut grät vi av skratt.
Nu blev det bara en hemma kväll men vi bestämde att det blir utgång nästa gång istället.
Usch idag är jag riktigt trött, kom hem runt 12 tiden och då hade nate vaknat precis och ville inte somna om. Då blir man lite arg men det var ju inte så mycket att göra åt än att lägga sig på ett täcke framför tvn och gosa allihopa. Tillslut blev han trött och jag lyckades natta honom. Ville inte riktigt gå och lägga mig än för jag hade ju varit borta hela dagen från jonas för jag var med Jenny hela dagen också. Så vi låg uppe och mös en stund så jag var i säng vid 4. MEN som tur va sov nate ändå till halv 11 eftersom han var uppe i natt så jag fick en skön sovmorgon, plus att jonas lät mig sova en timme till för att riktigt vila ut:) RIktigt N I C E !
Bilder från kvällen kommer senare. Måste lägga in dom i datorn först.
Tog så mycket ego pics så det blir nog ett inlägg med massa bilder på mig haha:D

CIAAAO BELLA!

Lungcancer!

Sitter här och nästan somnar framför datorn, har inte suttit still en enda sekund idag. Fick en pytteliten sovmorgon idag på en halvtimme för jonas var lite bättre imorse. Han har varit magsjuk så jag har tagit hand om honom plus tagit hand om nate som har lunginflammation. För övrigt har jag varit med Jenny precis hela dagen. Vi gick ut till skällby med barnen och batte var med.(Jennys lillebror) Där lekte vi , kollade på djuren samt tog en liten fika. Allihopa drog hem till Jenny sen där det står saker överallt för dom renoverar badrum och sovrum där hemma. Sen skulle jag slinga håret på Jenny samtidigt som vi tog hand om barnen vilket inte gick allt för bra, nate kladdade glass ÖVERALLT! Såg ut som ett bombnedslag när vi var klara. Efter det fick jag stressa hem och natta nate för lilla mysan skulle komma. Så nu har jag umgåtts med henne hela kvällen, men hon var ju fan också sjuk så fick ta hand om henne och Jonas. Så man kan säga att jag haft 3 bebisar här ikväll som jag fick ta hand om. *PUST*
----
Märkte under tiden jag var hos jenny att jag började få ont i huvudet sen fick jag ont i högra lungan så fort jag tog ett andetag, huvudvärken försvann efter en värktablett men att det gör ont i lungan har inte gått bort. Det är skit obehagligt!!
Sist jag var hos läkaren så sa han att han hörde något längst ner i högra lungan och nu har jag ont där, så jag tror jag kommer dö inom en vecka i lungcancer!(jag är hypokontiker jag vet)
-
Nu ska jag gå och sova, helt sjukt skönt kommer det bli. Jonas har somnat på soffan så har hela stora sängen för mig själv:D SKÖNT! Krypa ner och mysa lite.

CIAOOO!


Lekplatsen idag!

        

Jag älskar att gunga!

Blogg

Jag tycker det är så himla kul att blogga, och att läsa andras bloggar. Hittade en blogg idag vars ägare var en tjej som var 18 år och 3barnsmamma, skit tuff tjej. Förstår inte hur hon klarar det men det bevisar hur stark modersinstinkten är. Vill bara säga att jag önskar henne och hennes familj all lycka.

--

Idag har det varit fullt upp från morgon till kväll. Imorse var jag ju hos doktorn sen träffade vi mysan en snabbis innan vi åkte hem. När vi kom hem hittade vi Jonas jätte sjuk hemma så jag har fått sköta honom, nate och allt hemma idag. Jag och nate tog en runda på skällby, lekte och matade pollarna. I mellan allt detta har jag städat lagat mat och lekt med nate. Just nu har jag jätte ont i ryggen för nate har klängt på mig hela dagen. Nu ikväll innan natt dags så badade jag honom och sen satte vi oss och myste i soffan för att varva ner, han var så trött så han bara låg på min bringa och kollade på tvn och pillade lite i mitt ansikte då & då:) Han kan vara en riktig gospelle om han vill.
När jag och nate spelade lite fotboll idag släppte han bordet själv och tog 1 steg. Jag blev helt stum haha. Han har gått ett par steg innan men då är de jag som släppt han, så jag blev så glad för nu vet jag att det är nära tills han går. Han släpper flera gånger om dagen och bara står. Men inte börjat gå än. LÄÄNGTAR tills det händer. Vill så gärna kunna gå ut och gå med honom och att han får springa runt på marken och inte bara vara i våran famn eller sitta i vagnen.

CIAO!

Kusiner



Kevin (Vänster) & Nate på bilden. Kevin är nates bästa kompis och hans kusin.
Dom leker nästan varje dag:)

Lunginflammation

Vid 10 imorse hade jag läkar besök med Nate hos våran husläkare. Han har haft sån hosta i flera månader men nu har det blivit mycket dåligare den senaste veckan, så han lyssnade lite på honom och kollade lite i halsen. Sen tog dom blodprover samt halsprover och direkt fick dom svar på att det inte var någon bakterie infektion vilket var så härligt att höra. Det är antagligen en virus lunginflammation som oftast går över av sig självt men ibland kan det behövas lite penicillin ifall den är utdragen och man får besvär. Så allt gick bra och vi fick brikanyl (tror jag det stavas) utskrivet till honom. Det är luftrörsvidgande eftersom han det piper i lungorna och tjuter när han hostar så han behöver någon som gör att svullnaden går ner och han kan få luft för när han hostar kippar han efter andan stackarn. Vi får svaren om ett par dagar. Han var så himla duktig! Han sa inte ett ljud när dom tog proverna, han bara flörtade med sköterskorna. Så han fick välja ut ett klistermärke och det blev ett bamseklistermärke. Vi träffade på en jämnårig pojke där som nate inte kunde slita ögonen ifrån och han skulle prata med honom hela tiden och fåna sig. Nu ligger sötnosen och sover men han vaknar nog snart, så jag ska ta mig bort till apoteket och köpa medicinen. Jonas är sjuk stackarn så han har legat i sängen & soffan hela dagen. Så nu är man lite stressad för jag brukar ju ha någon som hjälper mig med nate medans jag lagar mat och dylikt men nu får man städa och göra allt samtidigt som man har busungen. Så kommer vara hela slut ikväll hehe. Mysan kommer lite senare ikväll och vi ska bara mysa och prata:)

CIAOOO!


Simhallen

Äntligen fått till att! Har suttit i två timmar och försökt göra så jag skulle få denna bakgrund till bloggen. Tänker göra något mer avancerat senare men orkar inte just nu:P Sen har jag inte hittat nått snyggt än. Så får nöja mig med detta så länge.
Idag har jag haft ännu en super bra dag, började med att direkt när jag och nate gick upp packade jag väskan med badkläder och fika sen drog vi till simhallen där vi mötte upp mysan:). Alla 3 badade i barnpoolen och nate och mysan busade så himla mycket. vi hade jätte kul, sen tog vi en fika på äventyrsfiket. Sen gick jag hem och då stack jag och jonas med nate till jula och skulle leta musmatta till vår nya dator men hittade inget bra. Sen handlade vi mat och drog hem så lagade jag min hemmalagade pasta sås som det är bacon lök och paprika i. MUMS! Sen käkade vi och badade nate efter det så han skulle få bort all klor. Sen sussade jag honom och har suttit här i 2 timmar nu.

Imorgon kommer mysan efter hon varit i skolan:) Vi ska gå en långrunda med Nate!
CIAAAO!

Mitt hjärta ler igen

ikväll slog mitt hjärta volter. Min älskade vän som jag varit ovän med ett halv år kom hit, i början var det stelt men det är inte så lustigt eftersom vi inte setts på ett halvår plus att jag skäms så mycket över vad jag gjort. Nate var hemma och han blev störtkär i henne! ALDRIG sett honom så uppspelt. Han skulle rulla runt och visa henne allt han kunde göra och visa henne alla leksaker. Han var så jävla söt! Hon med:), Lika vacker som alltid. När det gått ett tag började allt kännas som vanligt och det var så underbart. Kändes som the old days fast nästan bättre, kändes som man börjat på ny kula. Allt var förlåtet och man bara kunde vara sig själv. Hon vet inte hur mycket jag älskar henne och är så glad att hon är tillbaka. Denna gången kommer jag aldrig tappa dig! Längtar till hennes student skiva!;)
Nu gumman är vi back in the game och vi accerelerar (?) hahah!

CIAO!


Snälla snälla

Sitter och nynnar på snälla snälla av caroline af ugglas som var med i melodifestivalen. Älskar den sången men även hennes förra bidrag som var med 2007 som heter -Jag tror på dig var jätte bra med. Tycker hon är en sten tuff kvinna.
Project runway är det på tv nu, har kollat på varje säsong då jag älskar programmet. Flippade lite mellan project rw och ballar av stål, shit vilket program det är! Jag skrattar så jag dör, brittanfittan kallas en tjej där som jag älskar. Hon var tidigare med i RajRaj och är så sjukt kul att kolla på. Hon skäms inte för någonting den tjejen, hon var nydligen med i Wipeout där hon satte sig och kissade i poolen när hon hade tävlat klart haha. Riktigt skön tjej! Detta progammet är slut nu och då blir det BIGBROTHER vilket jag är besatt av just nu. Kollade aldrig på denna säsongen när Linda rosing är med. Så tycker det är skit kul att kolla på speciellt nu när man vet vem hon är. Hon skämde ut sig så mkt i BB. Hon har sex med micke var och varannan natt och springer runt skit packad och strular med alla. Nu är det indelat i två delar i huset -fattiga vs rika. Nu måste jag dra och kolla på det.. Mouhaha!

CIAO!

Förlåt?

Ni vet när man gjort något man tyckte var det rätta från början, men med tiden så bara känns det helt fel. Så känner jag just nu. Att förstora något så löjligt var så helt fel från min sida. Om jag kunde få det ogjort skulle jag absolut göra det ogjort. Andra säger att det var rätt men det är inte så jag egentligen känner. Men när jag försöker hålla med dom skriker mitt hjärta! Jag hoppas att personen nån gång kan förlåta mig men jag skulle förstå om det aldrig skulle hända.
Jag har iaf bestämt mig att gå emot strömmen och försöka. Jag orkar inte detta längre, känns som en bit av mitt hjärta saknas utan dig. Allt är bara så helt fel utan dig. Förlåt?

GullUnge!


Han tycker det är skit kul när man sätter saker på huvudet på honom:), Det kanske syns:P

Den långa flytten

Det är bara en månad kvar tills flytten, flytten som kommer göra mig super lycklig. Den långa flytten blir till huset brevid. Vi bor i 6b och vi ska flytta till trappen mittemot, 4b. En super fin 4:a som egentligen blir en 5:a för det är ingen vanlig balkong utan det är ett inglasat rum som är ungefär 15-20 kvm. Vi kommer bo högst upp så det blir en jätte fin utsikt och i det rummet är det samma temperatur som i lägenheten så vi kommer ha det som ett mysrum. Vi har precis köpt nya soffor som ska stå där ute med två fina små bord, sen blir det en tv. Kommer bli suuupermysigt!!
Lägenheten som vi ska bo i har ett inbyggt vattenfall i vardagsrummet, låter helt sjukt jag vet men det är jätte fint. Vi ska ha en guldfisk där. Toaletten är en dröm toa, jätte stor helkaklad med en spegel som är över hela väggen. Sen i toaletten är en vägg hel glasad fast det är inte glas som går att se igenom, det hade varit jobbigt eftersom den väggen är till vardagsrummet. Lite svårt att förklara hur lägenheten är för den är verkligen speciell. Alla som sett den vill flytta dit och det tar jag som en bra sak. Kortfattat jag längtar!

---

Just nu sitter jag och tittar på wipeout. Ingen kan påstå att det inte är ett underhållande program, jag och min sambo Jonas garvar ihjäl oss hela tiden. Denna gången hejade jag på Jannike, den mörkhyade tjejen från Svergie. Riktigt duktig och tuff tjej. Jag tycker dom här bollarna i första hitet är roligast, dom stora 4 röda bollarna som man måste hoppa en åt gången på. Alla flyger åt olika håll och det är så fruktansvärt roligt.
Nu ska Jonas iväg och handla mcdonalds för jag orkade inte laga mat idag eftersom Jonas & Nate var iväg hos Jonas föräldrar hela dagen och jag stor städade hela lägenheten själv och sen åkte och handlade själv. Då var man inte bra sugen på att ställa sig och laga mat efter det. Så nu när Nate somnat blir det Donkan. Mums, ska ta en Mc-chicken med x-tra sås i, sen garlic dip och en vanlij shake. Usch vad hungrig jag blev nu!

SHoOoHeJ!


Nate

Detta är Nate när han är 1 timme gammal den 18/4-08 , Nyfödd dvs.

1 år.

Känns som det var igår jag åkte in till sjukhuset och låg och krystade fram världens otroligaste unge. Min lilla bebbe Nate. Nu den 18 april är det redan 1 år sen. Hans 1års dag ska bli så mysig, blir kalas ute hos farmor & farfar eftersom våran lägenhet är för liten, vi flyttar den 1 maj till vår nya 4 ( egentligen blir det en 5a ) så vi får inte plats i våran lilla 2a om vi ska ha kalas. Så bättre vi är ute i deras hus. Har börjat handla presenter, han är ju helt besatt av bilar, bollar & böcker så dom första presenterna blev självklart dom tre nämda sakerna. Har inte riktigt kommit på vad han ska få på sin ettårsdag men det ger sig väl, försöker komma på något riktigt kul men han gillar inte så mycket leksaker utan det är mest bilar just nu. Min lilla Nate 1 år, kan knappt tro det. Han är nog det mest glada barnet jag någonsin träffat, han har ett solskens leende på läpparna hela tiden. Leendet är så sött och speciellt nu när han fått tänder, han har 4 uppe och 2 nere. Måste bara tillägga att Nate är det bästa beslutet jag någonsin tagit.
----
Köpte en ny mascara idag - Maxfactor fake lash effect, kan lätt säga att det är den bästa mascara jag någonsin haft och jag har testat det mesta. Väl investerade 165 kr. Man blir inte besviken, den ger vad den säger. Det ser ut som man satt på lösögonfransar fast på ett posetivt sätt, man får verkligen ögonfransar upp till ögonbrynen och dom blir så fylliga.
Japp lätt bäst!

. Laddar upp lite bilder på Nate i ett eget inlägg eftersom jag lyckats radera det jag skrivit 3 gånger orkar jag inte en gång till.

----
CIAO!

RSS 2.0